Pretraži ovaj blog

DOBRO MI DOŠLI!

DOBRO MI DOŠLI!

Drago mi je da ste tu i da čitate ovo... znači da vas zanima nešto više o proizvodima iz Vilenjakove radionice... ili ste jednostavno "naletili" na ovaj blog... slučajnost?... samo se vi tješite ;)

Na ovoj adresi ću vam predstaviti igračke koje izrađujem iz prirodnih materijala, najčešće drveta, ali mogu se jednog dana očekivati i druge poput vunenih, filcanih i sličnih, uglavnom waldorfskih igračaka.

Prošećite blogom, komentirajte, slobodno pitajte što god vas zanima! Igračke koje su prikazane na ovim slikama su u uporabi i nisu za prodaju! ALI ako vam se nešto jako svidjelo možemo se dogovriti da i vama izradim nešto slično.

ove igračke nemaju nacrt - unikati su - skiciram ih netom prije izrezivanja (kad mi drvo šapne što bi htjelo postati), i baš zbog toga što je svaki element toliko poseban...

HVALA VAM SVIMA ŠTO POŠTUJETE ORIGINALNOST I NE REPLICIRATE IGRAČKE IZ VILENJAKOVE RADIONICE ;)

za sve informacije javite mi se na: dusko.ilijevic@gmail.com

četvrtak, 23. prosinca 2010.

Vozni park








Moram li dodatno opisivati?Radi se o najnovijoj seriji Japanskih Buba. Kao i one ranije izradio sam ih (ručno) od kombinacije velikih grabovih oblutaka (mislim da je grab u pitanju hehe), kotačići nisu tokareni već izrezivani i ručno dovršavani od jelovih daščica... ono što sam kupovao je bukova osovina i na taj način sam izbjegao one vijke koje je prva serija imala!
................................................................................Jel se kuži da su unikati?

4 komentara:

  1. Ova Buba je prekosuper!! Hehehe! Opet ja švrljam po Vilenjakovoj radionici jer sve mi je tako divno i zanimljivo pišeš...Ja sam bajkopričalica Sandra,još malo i učiteljica. Baš bih te voljela upoznati. :-) :-D , vilinski pozz!! ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. bože kak sam trampljav! sad sam tek vidio na me netko traži! do mene i mojih radova je lako doći, tu je mail pa neka se javi onaj kog zanim!

    OdgovoriIzbriši
  3. Joooj, da mi je barem radionica i taj alat! Vrlo su mi inspirativni tvoji radovi! Prekrasno! Učiteljica Martina

    OdgovoriIzbriši