Pretraži ovaj blog

DOBRO MI DOŠLI!

DOBRO MI DOŠLI!

Drago mi je da ste tu i da čitate ovo... znači da vas zanima nešto više o proizvodima iz Vilenjakove radionice... ili ste jednostavno "naletili" na ovaj blog... slučajnost?... samo se vi tješite ;)

Na ovoj adresi ću vam predstaviti igračke koje izrađujem iz prirodnih materijala, najčešće drveta, ali mogu se jednog dana očekivati i druge poput vunenih, filcanih i sličnih, uglavnom waldorfskih igračaka.

Prošećite blogom, komentirajte, slobodno pitajte što god vas zanima! Igračke koje su prikazane na ovim slikama su u uporabi i nisu za prodaju! ALI ako vam se nešto jako svidjelo možemo se dogovriti da i vama izradim nešto slično.

ove igračke nemaju nacrt - unikati su - skiciram ih netom prije izrezivanja (kad mi drvo šapne što bi htjelo postati), i baš zbog toga što je svaki element toliko poseban...

HVALA VAM SVIMA ŠTO POŠTUJETE ORIGINALNOST I NE REPLICIRATE IGRAČKE IZ VILENJAKOVE RADIONICE ;)

za sve informacije javite mi se na: dusko.ilijevic@gmail.com

nedjelja, 5. prosinca 2010.

OSVRT NA SAJAM


Jučer je bilo jako ljepo...i što se atmosfere tiče i što se tiče kupaca, a najljepše je bilo sresti sve te drage ljude koje su dugo predugo nije susrelo. Nadam se da će i budući sajmovi biti ovako plodonosni za sve zainteresirane strane :)
Veeeliki pozdrav ekipi "susjeda" iz Waldorfske škole i hvala na rokovniku!
Evo nekoliko slika štanda, mogu vam reći da sam sretno udomio pola moji drvenih prijatelja koji su došli samnom!
Slikao sam mobitelom pa isprike zbog lošije kvalitete slika ;)


Nema komentara:

Objavi komentar