Pretraži ovaj blog

DOBRO MI DOŠLI!

DOBRO MI DOŠLI!

Drago mi je da ste tu i da čitate ovo... znači da vas zanima nešto više o proizvodima iz Vilenjakove radionice... ili ste jednostavno "naletili" na ovaj blog... slučajnost?... samo se vi tješite ;)

Na ovoj adresi ću vam predstaviti igračke koje izrađujem iz prirodnih materijala, najčešće drveta, ali mogu se jednog dana očekivati i druge poput vunenih, filcanih i sličnih, uglavnom waldorfskih igračaka.

Prošećite blogom, komentirajte, slobodno pitajte što god vas zanima! Igračke koje su prikazane na ovim slikama su u uporabi i nisu za prodaju! ALI ako vam se nešto jako svidjelo možemo se dogovriti da i vama izradim nešto slično.

ove igračke nemaju nacrt - unikati su - skiciram ih netom prije izrezivanja (kad mi drvo šapne što bi htjelo postati), i baš zbog toga što je svaki element toliko poseban...

HVALA VAM SVIMA ŠTO POŠTUJETE ORIGINALNOST I NE REPLICIRATE IGRAČKE IZ VILENJAKOVE RADIONICE ;)

za sve informacije javite mi se na: dusko.ilijevic@gmail.com

nedjelja, 5. prosinca 2010.

JAPANSKE BUBESerija vozila koja je izazvala najviše zanimanja na sajmu su definitivno bile "Japanske Bube" kako sam ih odlučio nazvati ;) ...još muku mučim s ovim vijcima koji drže kotače ali vjerujem kako ćemo i njih uskoro riješiti da budu još i ljepši. Naglasio bi ovdje da se radi o kotačićima doslovno ručne izrade - nacrtani šestarom i izrezani iz daščice a potom brušeni do "savršenstva" hehe! Treba li naglašavati da su svi unikati?

Nema komentara:

Objavi komentar