Pretraži ovaj blog

DOBRO MI DOŠLI!

DOBRO MI DOŠLI!

Drago mi je da ste tu i da čitate ovo... znači da vas zanima nešto više o proizvodima iz Vilenjakove radionice... ili ste jednostavno "naletili" na ovaj blog... slučajnost?... samo se vi tješite ;)

Na ovoj adresi ću vam predstaviti igračke koje izrađujem iz prirodnih materijala, najčešće drveta, ali mogu se jednog dana očekivati i druge poput vunenih, filcanih i sličnih, uglavnom waldorfskih igračaka.

Prošećite blogom, komentirajte, slobodno pitajte što god vas zanima! Igračke koje su prikazane na ovim slikama su u uporabi i nisu za prodaju! ALI ako vam se nešto jako svidjelo možemo se dogovriti da i vama izradim nešto slično.

ove igračke nemaju nacrt - unikati su - skiciram ih netom prije izrezivanja (kad mi drvo šapne što bi htjelo postati), i baš zbog toga što je svaki element toliko poseban...

HVALA VAM SVIMA ŠTO POŠTUJETE ORIGINALNOST I NE REPLICIRATE IGRAČKE IZ VILENJAKOVE RADIONICE ;)

za sve informacije javite mi se na: dusko.ilijevic@gmail.com

srijeda, 12. siječnja 2011.

MODERNIZACIJA GLOBALIZACIJA

Eto ti ga na! Na to su me isto navukli, umjeto da pilim po balkonu ja se pojavio (prije nekog vremena) i na FACEBOOK-u pa sad češće palim komp nego pilu za igračke ;) Ako nekog interesira može me i tamo naći pod

Vilenjakova Radionica

1 komentar:

  1. U majstorskoj radnji Duška vilenjaka,
    Malo remek djelo stvarčica je svaka.
    Pozdrav iz Kanade, Davor

    OdgovoriIzbriši