Pretraži ovaj blog

DOBRO MI DOŠLI!

DOBRO MI DOŠLI!

Drago mi je da ste tu i da čitate ovo... znači da vas zanima nešto više o proizvodima iz Vilenjakove radionice... ili ste jednostavno "naletili" na ovaj blog... slučajnost?... samo se vi tješite ;)

Na ovoj adresi ću vam predstaviti igračke koje izrađujem iz prirodnih materijala, najčešće drveta, ali mogu se jednog dana očekivati i druge poput vunenih, filcanih i sličnih, uglavnom waldorfskih igračaka.

Prošećite blogom, komentirajte, slobodno pitajte što god vas zanima! Igračke koje su prikazane na ovim slikama su u uporabi i nisu za prodaju! ALI ako vam se nešto jako svidjelo možemo se dogovriti da i vama izradim nešto slično.

ove igračke nemaju nacrt - unikati su - skiciram ih netom prije izrezivanja (kad mi drvo šapne što bi htjelo postati), i baš zbog toga što je svaki element toliko poseban...

HVALA VAM SVIMA ŠTO POŠTUJETE ORIGINALNOST I NE REPLICIRATE IGRAČKE IZ VILENJAKOVE RADIONICE ;)

za sve informacije javite mi se na: dusko.ilijevic@gmail.com

subota, 20. studenoga 2010.

AutomobilizamPrve narudžbe su počele stizati... jedan dječak je zaželio vlak! Obradovalo me to, ali nisam do sada radio vlak?!? razmišljao sam kako da iskombinirm njegove i moje želje... ako radim vlak onda moram napraviti i tračnice i rampu i stanicu i djevojčicu koja putuje baki u Gorski Kotar na zimovanje... a to je veliki izazov...što ako joj sjedalo bude preneudobno za toliki put...

Mislio sam i mislio i na kraju smislio - dosjetio sam se smiješnog malog vozila koje me podsjeća na mali vlak, malo sam se poigrao njegovim dizajnom i - evo što je ispalo! Autić kojem ne treba niti cesta niti gorivo samo mašta i dobra volja da ga pokreću!


1 komentar: