Pretraži ovaj blog

DOBRO MI DOŠLI!

DOBRO MI DOŠLI!

Drago mi je da ste tu i da čitate ovo... znači da vas zanima nešto više o proizvodima iz Vilenjakove radionice... ili ste jednostavno "naletili" na ovaj blog... slučajnost?... samo se vi tješite ;)

Na ovoj adresi ću vam predstaviti igračke koje izrađujem iz prirodnih materijala, najčešće drveta, ali mogu se jednog dana očekivati i druge poput vunenih, filcanih i sličnih, uglavnom waldorfskih igračaka.

Prošećite blogom, komentirajte, slobodno pitajte što god vas zanima! Igračke koje su prikazane na ovim slikama su u uporabi i nisu za prodaju! ALI ako vam se nešto jako svidjelo možemo se dogovriti da i vama izradim nešto slično.

ove igračke nemaju nacrt - unikati su - skiciram ih netom prije izrezivanja (kad mi drvo šapne što bi htjelo postati), i baš zbog toga što je svaki element toliko poseban...

HVALA VAM SVIMA ŠTO POŠTUJETE ORIGINALNOST I NE REPLICIRATE IGRAČKE IZ VILENJAKOVE RADIONICE ;)

za sve informacije javite mi se na: dusko.ilijevic@gmail.com

nedjelja, 19. lipnja 2011.

Prvi rođendan...


Ajme, kakav sam ja roditelj... s tri dana zakašnjenja čestitam svojoj radionici prvi online roćkas!

Danas me prijateljica pitala, zar radionica postoji samo godinu dana? Iskreno, nemam pojma, postoji i puno duže ali pred jednu godinu je otvorila svoja virtualna bloggerska vrata da i vi zavirite u nju!

Evo malo zanimljivosti! U ovih godinu dana imali smo puno posjeta, pregledali ste ju točno 3.346 puta iz 10 zemalja i to ovako:

Hrvatska - 2.827
Srbija - 115
Bosna i Hercegovina - 94
Sjedinjene Države - 51
Slovenija - 42
Rusija - 37
Njemačka - 21
Bugarska - 20
Nigerija - 19
Kanada - 15

...Ova Nigerija me stvarno iznenadila i baš joj hvala na tome!

Pregledavali ste uglavnom s raznih računala, a nekome smo bili toliko zanimljivi da je bacio pogled i s Nokie, iPhonea, Androida, iPada, BlacBerrya i Samsunga. Najviše posjeta zabilježili smo prošlog studenog, čak 731! Ostavili ste 13 komentara; zapravo 14 ali jedan mi se, nemam pojma kako, nije želio objaviti - ovim putem zahvaljujem na komentaru i isprike što nije objavljen, ali zaista nije do mene. Zaradili smo i 15 sljedbenika!

Vilenjakova Radionica je sudjelovala na četiri sajma, odaslali smo u Svijet preko 300 naših razglednica. Zajedno s vrijednim rukama i nesebičnim srcima malih prijatelja iz skoro pa četvtog razreda ZG Waldorfske škole uveselili smo djecu dječjeg doma sv. Terezije od Malog Isusa. S djecom iz skoro trećeg razreda smo izrađivali nagrade za udrugu MRAK koja potiče razvoj i kreativnost. MRAK je nagrade dodijelio najkreativcima u 16 kategorija za 2011., neki od njih su Hrvatska Pošta, Grad Varaždin, Istarska županija, Grad Pula.... Naše igračke su našle put i do nekih vrtiće što me, kao odgojitelja, jako veseli. Izradili smo puno i igračaka, najbrojnija su bila stabla i vozila iz serije "Japanske bube", dvorovi su vam se isto svidjeli, a ne smijemo zaboraviti ni životinje, kako "prave" tako i one izmišljene, recimo - zmajeve... Bilo je i preko nekoliko kućica, jaslica, svijećnjaka, kutija za nakit, a još imamo "na čekanju" neke lijepe narudžbe koje jedva čekaju izmigoljiti iz drveta....

Meni najdražu brojku na žalost ne mogu doznati, a to je koliko je osmjeha izmamila igra našim igračkama.... sudeći po vama i vašim reakcijama volim si misliti da ta brojka zasigurno nije mala!

Od srca vam hvala na tome!

Nema komentara:

Objavi komentar