Pretraži ovaj blog

DOBRO MI DOŠLI!

DOBRO MI DOŠLI!

Drago mi je da ste tu i da čitate ovo... znači da vas zanima nešto više o proizvodima iz Vilenjakove radionice... ili ste jednostavno "naletili" na ovaj blog... slučajnost?... samo se vi tješite ;)

Na ovoj adresi ću vam predstaviti igračke koje izrađujem iz prirodnih materijala, najčešće drveta, ali mogu se jednog dana očekivati i druge poput vunenih, filcanih i sličnih, uglavnom waldorfskih igračaka.

Prošećite blogom, komentirajte, slobodno pitajte što god vas zanima! Igračke koje su prikazane na ovim slikama su u uporabi i nisu za prodaju! ALI ako vam se nešto jako svidjelo možemo se dogovriti da i vama izradim nešto slično.

ove igračke nemaju nacrt - unikati su - skiciram ih netom prije izrezivanja (kad mi drvo šapne što bi htjelo postati), i baš zbog toga što je svaki element toliko poseban...

HVALA VAM SVIMA ŠTO POŠTUJETE ORIGINALNOST I NE REPLICIRATE IGRAČKE IZ VILENJAKOVE RADIONICE ;)

za sve informacije javite mi se na: dusko.ilijevic@gmail.com

subota, 18. rujna 2010.

Jutanji List 18.9.2010.

Ugodna li iznenađenja!Prije nekoliko tjedana sam posjetio prijatelja Luku Jelušića i njegovu obitelj u njihovom ateljeu "Cubo de lubo" u Kastvu. Kako Luka također radi s drvetom i izrađuje nešto veće stvari od mene dogovorili smo da neke od mojih igračaka ostanu kod njega u prostoru da vidimo kako ljudi, a pogotovo oni najmlađi, reagiraju na njih! Za sada su reakcije vrlo pozitivne, i

PLAN JE DA SE UDRUŽIMO I ZAJEDNO PREDSTAVIMO NAŠE PROIZVODE NA TRADICIONALNOJ BELOJ NEDEJI U KASTVU 2.10. OVE GODINE!

Više o Lukinim djelima možete naći na cubodelubo.wordpress.com

... vidimo se u Kastvu 2.10.!


p.s.

kliknite na slike da ih povećate i pročitate članak!


Nema komentara:

Objavi komentar