Pretraži ovaj blog

DOBRO MI DOŠLI!

DOBRO MI DOŠLI!

Drago mi je da ste tu i da čitate ovo... znači da vas zanima nešto više o proizvodima iz Vilenjakove radionice... ili ste jednostavno "naletili" na ovaj blog... slučajnost?... samo se vi tješite ;)

Na ovoj adresi ću vam predstaviti igračke koje izrađujem iz prirodnih materijala, najčešće drveta, ali mogu se jednog dana očekivati i druge poput vunenih, filcanih i sličnih, uglavnom waldorfskih igračaka.

Prošećite blogom, komentirajte, slobodno pitajte što god vas zanima! Igračke koje su prikazane na ovim slikama su u uporabi i nisu za prodaju! ALI ako vam se nešto jako svidjelo možemo se dogovriti da i vama izradim nešto slično.

ove igračke nemaju nacrt - unikati su - skiciram ih netom prije izrezivanja (kad mi drvo šapne što bi htjelo postati), i baš zbog toga što je svaki element toliko poseban...

HVALA VAM SVIMA ŠTO POŠTUJETE ORIGINALNOST I NE REPLICIRATE IGRAČKE IZ VILENJAKOVE RADIONICE ;)

za sve informacije javite mi se na: dusko.ilijevic@gmail.com

ponedjeljak, 12. srpnja 2010.


Baš bi nam svima sad dobro došao jedan ovakav brodić, zar ne? ...ovaj je iz vilenjakovog škvera s ručno šivanim jedrom, trupom od smreke i jelovine a jarbolom od čvrste bukve! Dužina trupa je 18 centimetara a visina s jarbolom oko 20... kako vidite jarbol se može i skinuti..ovisno o jačini volje da se zaplovi!

Vi koji ste već na razno raznim morima uživajte malo i za nas koji se (još malo) borimo s vrućinom u metropili!




Nema komentara:

Objavi komentar